Jag lägger numera mycket tid på gymmet

God eftermiddag, god eftermiddag och välkomna hit för ett nytt inlägg. Idag ska jag skriva ett inlägg om en personlig tränare i Örebro som har hjälpt mig hitta det roliga i träning. Min personliga tränare jobbar för företaget Training for quality – by Mayer, ni kan läsa mer här om dem.

Jag har aldrig varit en person som tycker om att träna, idrott var ämnet jag hatade när jag gick i skolan och jag blir illamående så fort någon säger fysträning. Eftersom jag alltid har haft en bra ämnesomsättning har jag inte heller haft något problem med formen, jag har alltid varit smal och därmed inte sett varför jag skulle behöva träningen. Min pojkvän har däremot alltid älskat träning, han spenderar många timmar i veckan på gymmet. Han har vid flera tillfällen uttryckt hur roligt han hade tyckt det var om vi kunde träna tillsammans, därför har jag vid några få tillfällen försökt mig på att träna med honom på gymmet. Det har dock varit jobbigt att träna med honom då han nästan bara fokuserar på sin träning istället för att hjälpa mig som inte förstår hur maskinerna fungerar, eftersom jag då började förstå det roliga i träningen valde jag att istället söka upp en personlig tränare i Örebro. På så sätt kunde jag få all den hjälpen jag behövde för att komma igång med träningen, han var hela tiden vid min sida för att hjälpa och pusha mig framåt. Efter några månader med hans hjälp kände jag att jag hade hitta vad för träning som passade mina behov och önskemål, därför tackar jag honom idag för allt han gjort för att jag ska klara av träningen på egen hand. Jag kan idag träna på gym med min pojkvän och tycka det är roligt, att ta hjälp av en personlig tränare i Örebro har jag äntligen kommit igång med träningen.

Du gillar kanske också...